Nieuws
Lorem Ipsum

lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum

03 november, 2017

Wij hebben vandaag opdracht gekregen voor de realisatie van een zorgchalet. Dit zorgchalet zal geplaats worden in Moergestel. Deze zal op maat gerealiseerd worden en voldoen aan alle persoonlijke wensen en vereiste bouweisen. 

lees verder
11 september, 2017

In opdracht van Recreatiechalet Nederland gaan we meerdere zorgchalets bouwen voor een vakantiepark. Wij houden in het bouwproces rekening met in de toekomst mogelijk gewenste of noodzakeijke aanpassingen. Hierdoor blijft de recreatiewoning ten alle tijden geschikt voor recreatiedoeleinden. 

Kijk ook eens op Recreatiechalet Nederland

 

lees verder
01 september, 2017

Chaletpark de Paddock en Zorgchalet Nederland bieden de mogelijkheid voor een op maat gemaakt zorgchalet. Hierdoor kan er ook voor recreatiedoeleinden een passende recreatiewoning gerealiseerd worden. 

lees verder
23 september, 2014

Bewoners en bedrijven kunnen per 1 november 2014 eenvoudiger aan- of uitbouwen, bijgebouwen plaatsen of andere kleine bouwwerken aan de achterkant van een woning of ander hoofdgebouw neerzetten.

lees verder
17 februari, 2014

Het kabinet heeft besloten dat het gemakkelijker moet worden om mantelzorgwoningen aan of achter het hoofdgebouw (bestaande woning) te plaatsen.

lees verder
Lorem Ipsum

lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsumlorem ipsum